ERA – Evidencija radnika

Eto, došao je i 01.09 a s njim i vrijeme da konačno putimo u produkciju našu Ericu, softver za evidenciju radnika prema pravilniku kojeg se svi pomalo pribojavamo. Previše podataka, previše evidencija, previše svega, ali pokušali smo nekako to izvesti na način da zadovoljava prvenstveno naše stalne a i sve buduće korisnike.

evidencija radnikaDobili smo puno upita, ideja, sugestija ali i mnogo vas je izrazilo bojazan za svoje specifičnosti u poslovanju poput građevinara, prijevoznika, liječnika i općenito raznih velikih tvrtki. Budimo realni, nikom se ne zapošljava posebna osoba koja bi radila samo evidenciju radnika i vodila brigu o tome. Kriza je, već i vrapci pjevaju o tome, svi gledamo kako optimizirati posao, uštedjeti koju kunu, a da ne zakidamo djelatnike, državu (posebno nju), dobavljače i da nekako preživimo ovo teško razdoblje.

Moramo priznati da nas veseli odaziv. Puno vas se javilo i stoga danas, 01.09 imamo puno posla. Moramo uskladiti naše razvojne mogućnosti, vaše potrebe i zahtjeve ali i moguće promjene u zakonu ili pravilniku stoga moramo biti spremni, ali naši postojeći korisnici drugih aplikacija već znaju da se mogu osloniti na nas neovisno radi li se o nekom novom pravilniku ili izmjeni HZZO-a, uredskom poslovanju ili školskim radostima.

Za prvi post nećemo duljiti, želimo Vam svima dobrodošlicu, uz nadu da ćemo uz vas, vaše sugestije, pohvale i kritike napraviti bolji softver, na koji ćete se moći osloniti u svakom trenutku. Čak i ako imate neke posebne zahtjeve i potrebe, slobodno nam se obratite mailom ili telefonom, mi smo ipak tu radi vas.

Za više informacija o našim proizvodima i uslugama slobodno nas kontaktirajte na naše telefone (+385 (0)1 4640 222) ili email adresu info@mag.hr.

Copyright ©2010 Mag informatika